• CONTACTEAZĂ-NE TELEFONIC: (+40) 243 207 136
Vizualizări ( 249 ) MunicipiulSlobozia 23 Feb 2017 0 Comentarii

Scopul acestui proiect


Am considerat că acest portal este una din prioritățile dar și obligațiile noastre, dat fiind faptul că responsabilitatea noastră este accea de a furniza cetățenilor orașului nostru cât mai multe servicii electronice și informații relevante cu privire la activitatea noastră dar și pentru a simplifica interacțiunea între instituția noastră și cetățeni dar și pentru a promova transparența decizională în administrația publică locală. Deasemenea, ținem să precizăm că proiect a fost dezvoltat cu sprijinul Serviciului Informatică al Municipiului Slobozia, așadar, nu au fost implicate costuri financiare cu excepția remunerației salariale a funcționarilor instituției.

Principalele aplicații online pe care vi le punem la dispoziție sunt:

  • REMTI - Registrul de evidenţă a mijloacelor de transport supuse înmatriculării/înregistrării. Accesul la acest serviciu este oferit doar instituțiilor abilitate, conform legislației în vigoare.
  • URBANISM - Consultă întreaga listă de certificate de urbanism și autorizații de construire eliberate de către instituția noastră.
  • REGISTRATURĂ – Poți accesa soluția noastră de registratură pentru a consulta stadiul documentului pe care l-ai depus la serviciul Relații cu Publicul al instituției noastre. Află imediat care este stadiul documentului tău pe care l-ai depus la noi. De acum nu trebuie să te mai deplasezi pentru a afla dacă solicitarea ta a fost rezolvată.
  • LEGEA 544 / 2001 – În această secțiune vei putea consulta toate solicitările cetățenilor, în baza Legii 544/2001 privind “Liberul acces la informațiile de interes public.”

Aplicațiile noastre se află în continuă dezvoltare, așadar, în cazul în care întâmpinați dificultăți în accesarea portalului nostru, vă rugăm să ne contactați pentru a ne aduce la cunoștință problemele întâmpinate iar noi vom încerca în cel mai scurt timp să le remediem pentru a vă asigura o bună funcționare a tuturor serviciilor pe care vi le punem la dispoziție.


Vă mulțumim pentru înțelegere!

Serviciul Informatică și Relații cu Publicul

Telefon: 0243.207.136

Email: informatica@municipiulslobozia.roPublicat în:

Municipiul Slobozia Înapoi

ComentariiCategorii

Municipiul Slobozia (1)

Articole Recente